Varför har jag inte fått min biljett?

Den i särklass vanligaste anledningen till att du inte fått din biljett är att det mail vi skickat till dig fastnat i ett spam-filter.

Ta först en titt i alla eventuella mappar där din e-postklient lägger skräppost. Ligger det inget mail från oss där inom 30 minuter så finns det antingen inget köp eller så har din e-postklient (eller liknande) blockat mailet.

Om du skrev ner ditt referensnummer från när du köpte din biljett, kan du ladda ner den själv på download.tickster.com

Har du betalat med Swish hittar du ditt referensnummer i din Swish-app under detaljerna för transaktionen för ditt köp.  OrderID på Swishdetaljer är det referensnummer du använder för att ladda ned dina biljetter på download.tickster.com och på så sätt kan du få tag på din biljett även när kundsupporten är stängd.

Hittar du ingen biljett kan du ha råkat skriva in en felaktig mailadress och då är du välkommen att kontakta oss så reder vi ut det.