Pengar tillbaka efter försäljning med Tickster Resale

Efter genomförd försäljning betalas pengarna ut till samma konto som användes vid köpet inom ca 5 bankdagar.

Har du sålt biljetten för en summa som överstiger ursprungspriset sätts den överstigande summan in på det konto- och clearingnummer som angivits. Detta kan innebära att du får två separata utbetalningar av oss.

Om du upplever att din betalning dröjer beror det högst sannolikt på att vår ekonomiavdelning har många utbetalningar att göra och jobbar så fort det bara går för att du ska få din betalning.