Biljettpotter

När du loggar in på ditt hockeylags MyTickster-sida (t.ex. MyFBK) så möts du av ett av de biljettpotter som köpts i ditt namn. Om du klickar på Hantera biljettpotter så listar samtliga biljettpotter som är köpta av detta kontot.

Sidan som listar de biljettpotter du har tillgängliga ser ut såhär

Klicka på knappen Använd i webbshoppen för den biljettpott du önskar nyttja. I webbshoppen går det till som vid ett vanligt köp, d.v.s. att man först väljer match och sedan väljer en eller flera platser. När man går till varukorgen så behöver man endast slutföra köpet. Personuppgifterna är förifyllda och summan på köpet kommer att vara noll kr.

Väl tillbaka i MyTickster så finns nu köpet med under Senaste transaktioner

Genom att klicka på Mer information så kan du se köpets innehåll samt ladda ner biljetterna om så önskas.