Säsongskort

När du loggar in på ditt hockeylags MyTickster-sida (t.ex. MyFBK) så möts du av ett av de säsongskort som köpts i ditt namn. Om du klickar på Visa alla säsongskort så listar samtliga säsongskort som är köpta av detta kontot.

Om du klickar på Visa säsongskort så ser du en lista för samtliga matcher som ditt säsongskort är laddat med.

Här kan du:

• Ladda ner enskilda biljetter för varje match
  • Skicka vidare biljetter till en vän om du själv inte kan gå
  • Ladda ner ditt säsongskort digitalt

Skicka biljetter vidare

Klicka på Skicka vidare biljetter. Du kommer nu till följande sida:

Kryssa för de matcher du önskar skicka vidare och klicka sedan på Skicka vidare markerade biljetter.

Nu fyller du i namn och mejladress på personen som ska ha biljetterna. Du kan även bifoga ett meddelande. Avsluta med att klicka Skicka.

För att kolla status på överföringen och eventuellt avbryta den så klickar du på fliken Mina köp. Här listas din överföring som typ "Överföring av biljetter". Klicka på Mer information för att se status för denna.

För att avbryta en överföring så klickar du helt enkelt på knappen Avbryt